Catering w wydaniu Bistro Merano to propozycja dla najbardziej wymagających Klientów. Autor menu, Łukasz Pielak korzystając ze swojego wieloletniego doświadczenia jako Szef kuchni w hotelu InterContinental oferuje catering z najwyższej półki, oparty na naturalnych składnikach oraz kreatywnych przepisach. Przygotowujemy cateringi na przyjęcia okolicznościowe, eventy oraz imprezy firmowe, które dzięki naszemu menu nabierają niepowtarzalnego charakteru.

Specjalizujemy się w przyjęciach koktajlowych, przygotowując menu w formie „finger food”. Podczas koktajlu Twoich Gości zachwycą spring rollsy z marynowanym łososiem i miętowym sokiem, tortilla z kurczakiem z musem z bakłażanem czy ceviche z łososia z granatem i sałatką z czerwonej cebuli. Dla znawców dobrej wołowiny mamy pieczony w niskiej temperaturze rostbef wołowy, a dla wegetarian i wegan spring rollsy warzywne z cykorią i musem z avocado.

Proponujemy klimatyczne przyjęcia bufetowe, które będą doskonałym uzupełnieniem kameralnych, jak i masowych imprez. Usługi cateringowe Merano to autorskie menu Szefa Kuchni, opierające się na zimnym i ciepłym bufecie. Twoi Goście będą mieli okazję skosztować carpaccio z pieczonego buraka, tartę z troci z sosem dyniowym czy też polędwiczki wieprzowe w orzechach z sosem śliwkowym. Do topowych dań bufetu ciepłego zaliczają się policzki wołowe z miodową kapustką z sosem z trawy żubrowej czy też halibut z pesto z suszonych pomidorów i rucoli na musie z selera. Jeśli masz swój autorski pomysł na menu imprezy okolicznościowej napisz do nas, a wykonamy go z wielkim oddaniem i pasją.

Organizujemy także imprezy okolicznościowe na wolnym powietrzu, co w sezonie letnim jest szczególnie cenione przez naszych Klientów. Oferujemy piknik z autorskim menu, które będzie dopasowane do Twoich preferencji.

Skontaktuj się z nami teraz, a przygotujemy dla Ciebie perfekcyjne menu na catering. (przycisk Call to action, który przekierowuje do formularza).

Poniżej oferta do pobrania w pdf: