Catering

Catering w wydaniu Bistro Merano to propozycja dla najbardziej wymagających Klientów.

Autor menu, Łukasz Pielak korzystając ze swojego wieloletniego doświadczenia jako Szef kuchni w hotelu InterContinental, oferuje catering z najwyższej półki, oparty na naturalnych składnikach oraz kreatywnych przepisach. Przygotowujemy je na przyjęcia okolicznościowe, eventy oraz imprezy firmowe, które dzięki naszemu menu nabierają niepowtarzalnego charakteru.

Specjalizujemy się w przyjęciach koktajlowych, przygotowując menu w formie „finger food” a Twoich Gości na pewno zachwycą spring rollsy z marynowanym łososiem i miętowym sokiem, tortilla z kurczakiem z musem z bakłażana czy ceviche z łososia z granatem i sałatką z czerwonej cebuli. Dla znawców dobrej wołowiny mamy pieczony w niskiej temperaturze rostbef wołowy, a dla wegetarian i wegan spring rollsy warzywne z cykorią i musem z avocado.

Proponujemy klimatyczne przyjęcia bufetowe, które będą doskonałym uzupełnieniem kameralnych, jak i masowych imprez. Usługi cateringowe Bistro MeranO to autorskie menu Szefa Kuchni, opierające się na najbardziej wysublimowanych smakach kuchni fusion, polskiej i orientalnej. Zimne i ciepłe bufety w wydaniu cateringu Bistro Merano to prawdziwa podróż smaków – począwszy od carpaccio z pieczonego buraka, poprzez tartę z troci z sosem dyniowym aż po polędwiczki wieprzowe w orzechach z sosem śliwkowym. Do topowych dań Szefa kuchni zaliczają się policzki wołowe z miodową kapustą z sosem z trawy żubrowej czy też halibut z pesto z suszonych pomidorów i rukoli na musie z selera.

Organizujemy także imprezy okolicznościowe na wolnym powietrzu, co w sezonie letnim jest szczególnie cenione przez naszych Klientów. Oferujemy piknik z niepowtarzalnym menu, które będzie dopasowane do Twoich preferencji. Krótko mówiąc: rozważając opcję cateringu – dobrze trafiłeś.

Skontaktuj się z nami i sprawdź nas!

Skontaktuj się z nami teraz, a przygotujemy dla Ciebie perfekcyjne menu na catering

Możesz nas również znaleźć