O nas

Bistro MeranO to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Otwocka.

Poznajemy nowe smaki w oryginalnych interpretacjach Szefa Kuchni – Łukasza Pielaka, który jest jednocześnie Szefem Kuchni w restauracji Platter by Karol Okrasa.

Wieloletnie doświadczenie zawodowe zaowocowało nowym konceptem kulinarnym jakim jest Bistro MeranO w Otwocku.

 

Potrawy przygotowywane są z produktów najwyższej jakości. Ustalając nasze menu pamiętamy o sezonowości i doborze składników. Menu zmienia się wraz z porą roku, a tematyczne wkładki do karty zaskoczą najbardziej wybrednych smakoszy. W tygodniu serwujemy szybkie, smaczne lunche. Co poniedziałek na FB Bistro MeranO dowiesz się, co nowego Szef Kuchni serwuje na lunch.

Wieczorami i w weekendy zapraszamy na niesamowite kolacje, podczas których posmakujemy kuchni fusion z w asyście najlepszych win. Szef Kuchni zaskoczy Was nowymi interpretacjami znanych potraw.

Podtrzymujemy nadal tradycję dawnej kawiarni, serwując wyjątkową kawę oraz desery i ciasta naszego autorstwa, które wypiekamy na miejscu. Nasi Goście zamawiają u nas swoje ulubione torty w przeróżnych smakach na specjalne okazje.

Mamy nadzieję, że choć trochę daliście się wciągnąć w Naszą opowieść kulinarną, a efekty naszych pomysłów posmakujecie na miejscu. Do zobaczenia w Bistro!

Zapraszamy serdecznie.

Możesz nas również znaleźć