Poznajemy nowe smaki w oryginalnych interpretacjach Szefa Kuchni – Łukasza Pielaka, który jest jednocześnie Szefem Kuchni w restauracji Platter by Karol Okrasa.
Wieloletnie doświadczenie zawodowe zaowocowało nowym konceptem kulinarnym jakim jest Bistro MeranO w Otwocku.
Potrawy przygotowywane są z produktów najwyższej jakości. Ustalając nasze menu pamiętamy o sezonowości i doborze składników. Menu zmienia się wraz z porą roku, a tematyczne wkładki do karty zaskoczą najbardziej wybrednych smakoszy. W tygodniu serwujemy szybkie, smaczne lunche. Co poniedziałek na FB Bistro MeranO dowiesz się, co nowego Szef Kuchni serwuje na lunch.
Wieczorami i w weekendy zapraszamy na niesamowite kolacje, podczas których posmakujemy kuchni fusion z w asyście najlepszych win. Szef Kuchni zaskoczy Was nowymi interpretacjami znanych potraw.
Podtrzymujemy nadal tradycję dawnej kawiarni, serwując wyjątkową kawę oraz desery i ciasta naszego autorstwa, które wypiekamy na miejscu. Nasi Goście zamawiają u nas swoje ulubione torty w przeróżnych smakach na specjalne okazje.
Mamy nadzieję, że choć trochę daliście się wciągnąć w Naszą opowieść kulinarną, a efekty naszych pomysłów posmakujecie na miejscu. Do zobaczenia w Bistro!
Zapraszamy serdecznie.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.