Bistro MeranO to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Otwocka. Poznajemy nowe smaki
w oryginalnych interpretacjach Szefa Kuchni – Łukasza Pielaka, który jest jednocześnie Szefem Kuchni w restauracji Platter by Karol Okrasa. Wieloletnie doświadczenie zawodowe zaowocowało nowym konceptem kulinarnym jakim jest bistro MeranO w Otwocku.

Potrawy przygotowywane są z produktów najwyższej jakości. Ustalając nasze menu pamiętamy
o sezonowości i doborze składników. Menu zmienia się wraz z porą roku, a tematyczne wkładki do karty zaskoczą najbardziej wybrednych smakoszy.

W tygodniu serwujemy szybkie, smaczne lunche. Codziennie na FB Bistro MeranO dowiesz się,
co nowego Szef Kuchni serwuje na lunch.

W niedzielę zapraszamy na rodzinny brunch w formie cztero-setowego menu. To wyjątkowa, kulinarna historia, podczas której posmakujemy elementów kuchni z całego świata. Szef Kuchni zaskoczy Was nowymi interpretacjami znanych potraw.

Podtrzymujemy nadal tradycję dawnej kawiarni, serwując wyjątkową kawę oraz desery i ciasta naszego autorstwa, które wypiekamy na miejscu. Nasi Goście zamawiają u nas swoje ulubione torty
w przeróżnych smakach na specjalne okazje.

Wierzymy, że nasza strona www będzie jedynie przedsmakiem tego, czego doświadczycie w naszym Bistro.

Zapraszam.
Szef Kuchni Bistro Merano
Łukasz Pielak